Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

М15


# Тим П И БОД
1 20 2 41
2 16 6 38
3 16 4 36
4 14 6 34
5 12 10 34
6 12 9 33
7 10 8 28
8 9 8 26
9 5 14 24
10 4 17 24
11 2 17 20
12 1 19 20
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед 2 Ринија
Работнички Шкупи
Струмица ФМП Академија
Феникс 2010 Дино Баскет
Вардар МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Партизан Мулти Шпед 1 АБА Струмица
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Работнички
АБА Струмица Партизан Мулти Шпед 2
Ринија Феникс 2010
ФМП Академија Партизан Мулти Шпед 1
Струмица Шкупи
Дино Баскет Вардар
домаќин гостин инфо
Работнички Дино Баскет
Феникс 2010 АБА Струмица
Струмица Партизан Мулти Шпед 1
Вардар Ринија
Шкупи МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Партизан Мулти Шпед 2 ФМП Академија
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Вардар
Струмица МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Дино Баскет Шкупи
Ринија Работнички
Партизан Мулти Шпед 1 Партизан Мулти Шпед 2
ФМП Академија Феникс 2010
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 Партизан Мулти Шпед 1
Работнички АБА Струмица
Шкупи Ринија
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Дино Баскет
Вардар ФМП Академија
Струмица Партизан Мулти Шпед 2
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Шкупи
ФМП Академија Работнички
Партизан Мулти Шпед 1 Вардар
Партизан Мулти Шпед 2 Феникс 2010
Струмица Дино Баскет
Ринија МЗТ Скопје УНИ БАНКА
домаќин гостин инфо
Работнички Партизан Мулти Шпед 1
Феникс 2010 Струмица
Вардар Партизан Мулти Шпед 2
Шкупи ФМП Академија
МЗТ Скопје УНИ БАНКА АБА Струмица
Дино Баскет Ринија
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Дино Баскет
Партизан Мулти Шпед 1 Шкупи
Партизан Мулти Шпед 2 Работнички
Феникс 2010 Вардар
Струмица Ринија
ФМП Академија МЗТ Скопје УНИ БАНКА
домаќин гостин инфо
Дино Баскет ФМП Академија
Работнички Феникс 2010
Вардар Струмица
Ринија АБА Струмица
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Партизан Мулти Шпед 1
Партизан Мулти Шпед 2 Шкупи
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед 1 Дино Баскет
Партизан Мулти Шпед 2 МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Вардар Работнички
ФМП Академија Ринија
Феникс 2010 Шкупи
Струмица АБА Струмица
домаќин гостин инфо
Ринија Партизан Мулти Шпед 1
Шкупи Вардар
АБА Струмица ФМП Академија
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Феникс 2010
Работнички Струмица
Дино Баскет Партизан Мулти Шпед 2
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед 2 Ринија
Шкупи Работнички
АБА Струмица Партизан Мулти Шпед 1
Дино Баскет Феникс 2010
ФМП Академија Струмица
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Вардар
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 Ринија
Работнички МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Шкупи Струмица
Партизан Мулти Шпед 1 ФМП Академија
Партизан Мулти Шпед 2 АБА Струмица
Вардар Дино Баскет
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Шкупи
Партизан Мулти Шпед 1 Струмица
ФМП Академија Партизан Мулти Шпед 2
Ринија Вардар
Дино Баскет Работнички
АБА Струмица Феникс 2010
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Струмица
Шкупи Дино Баскет
Работнички Ринија
Вардар АБА Струмица
Феникс 2010 ФМП Академија
Партизан Мулти Шпед 2 Партизан Мулти Шпед 1
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Работнички
Партизан Мулти Шпед 2 Струмица
Партизан Мулти Шпед 1 Феникс 2010
ФМП Академија Вардар
Ринија Шкупи
Дино Баскет МЗТ Скопје УНИ БАНКА
домаќин гостин инфо
Дино Баскет Струмица
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Ринија
Шкупи АБА Струмица
Работнички ФМП Академија
Вардар Партизан Мулти Шпед 1
Феникс 2010 Партизан Мулти Шпед 2
домаќин гостин инфо
Струмица Феникс 2010
ФМП Академија Шкупи
АБА Струмица МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Ринија Дино Баскет
Партизан Мулти Шпед 1 Работнички
Партизан Мулти Шпед 2 Вардар
домаќин гостин инфо
Ринија Струмица
Дино Баскет АБА Струмица
МЗТ Скопје УНИ БАНКА ФМП Академија
Работнички Партизан Мулти Шпед 2
Вардар Феникс 2010
Шкупи Партизан Мулти Шпед 1
домаќин гостин инфо
Струмица Вардар
Феникс 2010 Работнички
Шкупи Партизан Мулти Шпед 2
Партизан Мулти Шпед 1 МЗТ Скопје УНИ БАНКА
ФМП Академија Дино Баскет
АБА Струмица Ринија
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Струмица
Ринија ФМП Академија
Партизан Мулти Шпед 1 Дино Баскет
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Партизан Мулти Шпед 2
Шкупи Феникс 2010
Работнички Вардар
домаќин гостин инфо
Струмица Работнички
Вардар Шкупи
Феникс 2010 МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Партизан Мулти Шпед 2 Дино Баскет
ФМП Академија АБА Струмица

Нема активни вести во оваа категорија! Ве молиме вратете се на Почетна