Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

М18


# Тим П И БОД
1 14 1 29
2 11 4 25
3 11 4 25
4 3 12 17
5 4 11 17
6 1 14 15
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Пробаскет Пробиштип
Бадел 1862 Вардар
Струга 2009 Шкупи
домаќин гостин инфо
Вардар Струга 2009
Шкупи Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Пробаскет Пробиштип Шкупи
Баскет Кам Вардар
домаќин гостин инфо
Вардар Пробаскет Пробиштип
Бадел 1862 Струга 2009
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Бадел 1862
Шкупи Вардар
домаќин гостин инфо
Бадел 1862 Пробаскет Пробиштип
Струга 2009 Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Шкупи Бадел 1862
Пробаскет Пробиштип Струга 2009
домаќин гостин инфо
Пробаскет Пробиштип Баскет Кам
Вардар Бадел 1862
Шкупи Струга 2009
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Шкупи
Струга 2009 Вардар
домаќин гостин инфо
Шкупи Пробаскет Пробиштип
Вардар Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Бадел 1862
Пробаскет Пробиштип Вардар
домаќин гостин инфо
Вардар Шкупи
Бадел 1862 Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Струга 2009
Пробаскет Пробиштип Бадел 1862
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Пробаскет Пробиштип
Бадел 1862 Шкупи
Претходно коло01. Коло Оролоџо 06.04.2019Следно коло
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Вардар
Шкупи Бадел 1862
Баскет Кам Пробаскет Пробиштип
Претходно коло02. Коло Оролоџо 20.04.2019Следно коло
домаќин гостин инфо
Шкупи Струга 2009
Пробаскет Пробиштип Вардар
Бадел 1862 Баскет Кам
Претходно коло03. Коло Оролоџо 04.05.2019Следно коло
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Пробаскет Пробиштип
Баскет Кам Шкупи
Вардар Бадел 1862
Претходно коло04. Коло Оролоџо 11.05.2019Следно коло
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Струга 2009
Бадел 1862 Пробаскет Пробиштип
Шкупи Вардар
Претходно коло05. Коло Оролоџо 18.05.2019Следно коло
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Бадел 1862
Вардар Баскет Кам
Пробаскет Пробиштип Шкупи

Нема активни вести во оваа категорија! Ве молиме вратете се на Почетна