Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

М16


# Тим П И БОД
1 18 0 36
2 15 3 33
3 14 4 31
4 11 7 29
5 9 9 26
6 8 10 25
7 6 12 24
8 5 13 23
9 4 14 22
10 0 18 18
домаќин гостин инфо
Пелистер Струга 2009
Бадел 1862 Спортисимо
Гостивар 2009 Пробаскет Академија
Крива Паланка Шкупи
Патриот 2016 Трокал
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Шкупи
Пробаскет Академија Крива Паланка
Спортисимо Струга 2009
Бадел 1862 Гостивар 2009
Трокал Пелистер
домаќин гостин инфо
Гостивар 2009 Спортисимо
Патриот 2016 Пробаскет Академија
Струга 2009 Трокал
Крива Паланка Бадел 1862
Пелистер Шкупи
домаќин гостин инфо
Спортисимо Трокал
Гостивар 2009 Крива Паланка
Шкупи Струга 2009
Бадел 1862 Патриот 2016
Пробаскет Академија Пелистер
домаќин гостин инфо
Бадел 1862 Пелистер
Трокал Шкупи
Крива Паланка Спортисимо
Струга 2009 Пробаскет Академија
Пробаскет Академија Трокал
домаќин гостин инфо
Спортисимо Шкупи
Пробаскет Академија Трокал
Гостивар 2009 Пелистер
Крива Паланка Патриот 2016
Бадел 1862 Струга 2009
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Спортисимо
Пелистер Крива Паланка
Трокал Бадел 1862
Шкупи Пробаскет Академија
Струга 2009 Гостивар 2009
домаќин гостин инфо
Спортисимо Пробаскет Академија
Бадел 1862 Шкупи
Гостивар 2009 Трокал
Патриот 2016 Пелистер
Крива Паланка Струга 2009
домаќин гостин инфо
Пелистер Спортисимо
Трокал Крива Паланка
Шкупи Гостивар 2009
Пробаскет Академија Бадел 1862
Струга 2009 Патриот 2016
домаќин гостин инфо
Спортисимо Бадел 1862
Пробаскет Академија Гостивар 2009
Шкупи Крива Паланка
Патриот 2016 Трокал
Струга 2009 Пелистер
домаќин гостин инфо
Пелистер Трокал
Крива Паланка Пробаскет Академија
Струга 2009 Спортисимо
Гостивар 2009 Бадел 1862
Шкупи Патриот 2016
домаќин гостин инфо
Пробаскет Академија Патриот 2016
Шкупи Пелистер
Трокал Струга 2009
Бадел 1862 Крива Паланка
Спортисимо Гостивар 2009
домаќин гостин инфо
Спортисимо Трокал
Пелистер Пробаскет Академија
Патриот 2016 Бадел 1862
Крива Паланка Гостивар 2009
Струга 2009 Шкупи
домаќин гостин инфо
Спортисимо Крива Паланка
Гостивар 2009 Патриот 2016
Бадел 1862 Пелистер
Шкупи Трокал
Пробаскет Академија Струга 2009
домаќин гостин инфо
Шкупи Спортисимо
Трокал Пробаскет Академија
Пелистер Гостивар 2009
Патриот 2016 Крива Паланка
Струга 2009 Бадел 1862
домаќин гостин инфо
Спортисимо Патриот 2016
Крива Паланка Пелистер
Бадел 1862 Трокал
Пробаскет Академија Шкупи
Гостивар 2009 Струга 2009
домаќин гостин инфо
Пробаскет Академија Спортисимо
Шкупи Бадел 1862
Трокал Гостивар 2009
Пелистер Патриот 2016
Струга 2009 Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Спортисимо Пелистер
Крива Паланка Трокал
Гостивар 2009 Шкупи
Бадел 1862 Пробаскет Академија
Патриот 2016 Струга 2009

Нема активни вести во оваа категорија! Ве молиме вратете се на Почетна