Македонската кошаркарска федерација ќе организира превоз на претставниците на медиумите акредитирани за циклусот претквалификации за Евробаскет до Гевгелија каде нашата сениорска репрезентација ќе го одигра третиот натпревар од втората рунда против Косово.

Се замолуваат претставниците на медиумите да го потврдат своето присуство на office@basketball.org.mk најдоцна до 12:00 часот (пладне) во петок (30. ноември).

НАПОМЕНА
Акредитациите за медиумите издадени во септември важат и за овој натпревар и претставниците на медиумите задолжително треба да ги понесат со себе.