УО на МКФ закажува редовна седница - КФСМ
01.10.2018

УО на МКФ закажува редовна седница

Утре (вторник, 2. октомври, 2018 година) со почеток во 17:00 часот во просториите на хотелот Елса Управниот Одбор при МКФ ќе одржи редовна седница.

Седницата ќе биде од отворен карактер за игровые автоматы в буй казино всегда разнообразные претставниците на медиумите кои ќе сакаат да присуствуваат.

ДНЕВЕН РЕД

1. Усвојување на записникот од состанокот на УО одржан на ден 23.09.2018;
2. Верификација на одлуки од комисија за итност;
3. Предлог-одлука од Здружение на Сениорски лиги;
4. Измени во систем на натпревари и календар за натпреварувачка сезона 2018/19;
- Сениорски лиги
- Младински лиги
5. Лиценцирање на спортски сали за одигрување на кошаркарски натпревари;
6. Разно.