Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Јасмин 95

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелЛазаров 02824003.04.2006
2БлагојСтојков 02824123.08.2006
3АлександарДимитровски 02824226.10.2006
4АнтониоДимитровски 02824326.10.2006
5МиткоЈанчев 02824426.04.2006
6НиколаСтојанов 02824521.07.2006
7ДушанНиколов 02824606.12.2006
8ВаскоЃорев 02824718.04.2008
9ЈованСтавров 02824813.01.2007
10ИлијаМишев 02824919.08.2006
11МишеМитрев 02825024.01.2008
12ИлијаЃорѓиев 02829131.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФилипАтанасовТренер
2МетодијКаровскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ