Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Јуниор Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорисГраматковски 02867306.06.2006
2ЛеоСозовски 02680422.01.2008
3ИлијаХристовски 02867223.03.2006
4АлександарЈовановски 02867107.12.2006
5СтефанЃорѓиевски 02867021.10.2006
6ПетарТасевски 02679917.06.2008
7АлексејПопов 02866717.11.2006
8ЛукаТодоровски 02866927.04.2006
9АмерХоџај 02866805.12.2006
10ТомчеБошев 02821306.08.2006
11ДамјанВеловски 02821510.05.2007
12ПетарУгарчев 02866216.11.2006
13ИлијаДимовски 02866330.06.2008
14ФилипФармаки 02866406.03.2007
15ГораздВелески 02866528.10.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КрстеГраматиковЛекар
2ПредрагСозовскиТренер
3ЗлаткоТрајчевскиТехнички раководител
4МихајлоХристовскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ