Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Јуниор Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорисГраматковски 02680506.06.2006
2ЛеоСозовски 02680422.01.2008
3ИлијаХристовски 02680323.03.2006
4АлександарЈовановски 02680207.12.2006
5СтефанЃорѓиевски 02680121.10.2006
6ЉуанКлења 02680027.07.2006
7ПетарТасевски 02679917.06.2008
8АлексејПопов 02679817.11.2006
9МихаилБичевски 02679719.08.2006
10ФилипДамчевски 02679629.06.2006
11ЛукаТодоровски 02679527.04.2006
12ЛукаКотевски 02679425.10.2006
13АмерХоџај 02679305.12.2006
14ТомчеБошев 02821306.08.2006
15ПетарПетковски 02821405.08.2007
16ДамјанВеловски 02821510.05.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈаневскиСлужбен претставник
2БиљанаИлковскаЛекар
3ПредрагСозовскиТренер
4МихајлоХристовскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ