Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Албес

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорисВчков 02852811.07.1998
2ДаркоЃорѓиевски 02852406.12.1998
3ГорјанВчков 02852708.09.2001
4ИванТодоровски 02934430.03.2003
5ЌипреСерафимоски 02971103.11.2000
6РеџепИслами 02972211.10.2001
7РезартСаљиу 02972112.01.2001
8ЕрмалАџами 02852118.01.2004
9ЕнисКаришиќ 02852907.06.2002
10МартинЃорѓески 02852620.06.2003
11ФатјонСинани 02853213.01.2004
12ЈасирХазири 02926028.09.2002
13ВањаВренцоски 02925906.06.2001
14ФисникХазири 02853105.12.2004
15МариоМетодиевски 02926126.08.2000
16АљмирИсљами 02971819.11.2004
17АрлиндМахмуди * Хераклеа02736119.04.2002
18СуадКарталовиќ * Борец Баскет02764413.02.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СавеКостадиновскиЛекар
2ФитимКруезиТренер
3СамиНебиТехнички раководител
4ДраганСарѓоскиПомошник тренер
5НаимСинаниСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ