Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Албес

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕрмалАџами 02852118.01.2004
2ФатјонСинани 02853213.01.2004
3ФисникХазири 02853105.12.2004
4ГетоарКруезиу 02850605.03.2006
5МихаилШтакле 02850808.09.2007
6ЛукаРистоски 02850923.03.2007
7СтефанПетровиќ 02851010.01.2007
8АнтониоПетроски 02851125.08.2006
9ЕнурЛиманов 02851201.09.2006
10МаркоАврамовски 02851319.11.2006
11КорабАџани 02851409.06.2006
12МаркоЃорѓески 02851511.10.2005
13ЛеонидЦветкоски 02851627.04.2005
14ДимчеТимосијевски 02851718.03.2005
15МаркоБогдановски 02851816.10.2005
16ДавидИлиевски 02851915.03.2005
17ЕрвинХаџија 02852012.06.2005
18АљмирИсљами 02971819.11.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлекЃорѓиескиПомошник тренер
2СавеКостадиновскиЛекар
3ФитимКруезиПомошник тренер
4СамиНебиТехнички раководител
5ДраганСарѓоскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ