Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанКрстевски 02864130.06.1999
2МилеСтанимировиќ 02880403.07.1999
3АндрејаДеолски 02864216.02.2000
4ТеодорМилевски * Младинец02880514.09.2002
5АндрејаАтанасов 02880218.11.1997
6ЛукаНаумовски 02880318.10.2001
7КонстантинМартиноски 02880126.04.1998
8ПетарПрентовиќ 02678516.12.1998
9ВасилЈаневски * Младинец02880614.01.2002
10АнгелКечовски * Младинец02667225.03.2005

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Џон ЕмануелВасар02880907.02.1995
2Исаја ЈосепМандерсон02880827.06.1994
3Аула МаруфуСумбри02881004.09.1994

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕдисЈукиќФизиотерапевт
2ЈоцоАндовТехнички раководител
3ТомиславГажевскиСлужбен претставник
4ГоранГеоргиевскиТренер
5БлагојаКечовскиПомошник тренер
6ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ