Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоЃеоргиев 02698714.04.2008
2БорјанМорски 02698809.01.2008
3МаркоТримчевски 02699023.11.2008
4ДавудЈукиќ 02699514.10.2008
5АндрејЈанев 02866123.03.2008
6МаркоСпасовски 02972717.06.2008
7КристијанАнчевски 02972823.06.2009
8АлександарПалчевски 02972915.06.2009
9НиколаМилосковски 02973109.04.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ