Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВикторАврамовски 02865514.05.2006
2МатејГашоски 02862606.05.2006
3ДимитарТодоровски 02865406.07.2006
4ЛеонидМарочковски 02537612.08.2006
5МатејИвановски 02865212.12.2007
6ДениУмеров 02932316.09.2006
7ЛеонидАндов 02932227.02.2006
8БојанДимитриев 02821802.01.2006
9ТеоЈовиќ 02822815.05.2006
10АлексејПетковски 02823401.04.2006
11ЈорданСпасовски 02865825.12.2007
12ДимитарСпасовски 02865725.12.2007
13ЦветкоТрајковски 02865316.09.2006
14МатејВелковски 02865623.04.2007
15КирилНиколоски 02865916.09.2006
16МатејБутикоски 02866017.06.2006
17АлександарСасански 02954126.09.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕдисЈукиќФизиотерапевт
2БлагојаКечовскиТренер
3КристијанКраљевскиТехнички раководител
4ЕлвирМекиќФизиотерапевт
5ПанчеНушевскиСлужбен претставник
6ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ