Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АктанЈунуз 01943818.05.2005
2ДавидАтанасовски 02864317.03.2004
3ГораздИвановски * Младинец02864622.11.2004
4КристијанЦветановски 02864919.11.2004
5БојанМијалковски 02106815.12.2005
6МартинЈанковски 02864722.12.2004
7МатејГашоски 02862606.05.2006
8ДимитарТодоровски 02865406.07.2006
9МаркоЦветковски 02864412.08.2005
10АнгелКечовски * Младинец02667225.03.2005
11ДениУмеров 02932316.09.2006
12ЛеонидАндов 02932227.02.2006
13ЛукаИвановски 02864804.01.2004
14МаркоЃошевски 02718926.09.2005
15БојанДимитриев 02821802.01.2006
16АлександарВласов 02865002.01.2004
17АндрејСимоновски 02865103.10.2004
18АндрејМорски 02932129.04.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕдисЈукиќФизиотерапевт
2БлагојаКечовскиТренер
3КристијанКраљевскиТехнички раководител
4ЕлвирМекиќФизиотерапевт
5ПанчеНушевскиСлужбен претставник
6ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ