Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилорадМиновски 02679108.08.1988
2СимеонМитров 02679012.02.1996
3АнгелЈанев 02764614.03.2001
4МилеСтанимировиќ 02762503.07.1999
5СтефанМилевски 02762423.01.1998
6ТеодорМилевски 02762114.09.2002
7БлажоМитков 02780027.06.1997
8ЛукаНаумовски 02762618.10.2001
9КонстантинМартиноски 02719126.04.1998
10ДавидТодоровски 02777524.10.2002
11НиколаАрсиќ 02762305.09.2002
12ПетарОгњеновиќ 02762218.02.1998
13ПетарПрентовиќ 02678516.12.1998
14АнгелКечовски 02667225.03.2005
15МаксимМитевски * МЗТ Скопје Уни Банка02747518.02.2000
16СлавчоТемелковски * Академија ФМП02751517.10.2000
17ЛукаСтојановски * Академија ФМП02751404.02.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранГеоргиевскиТренер
2БојанЖивковиќСлужбен претставник
3БлагојаКечовскиПомошник тренер
4ЕлвирМекиќФизиотерапевт
5ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ