Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Плеј Оф

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилорадМиновски 02679108.08.1988
2СимеонМитров 02679012.02.1996
3АнгелЈанев 02764614.03.2001
4МилеСтанимировиќ 02762503.07.1999
5СтефанМилевски 02762423.01.1998
6ТеодорМилевски 02762114.09.2002
7АндрејаАтанасов 02787718.11.1997
8БлажоМитков 02780027.06.1997
9ЛукаНаумовски 02762618.10.2001
10КонстантинМартиноски 02719126.04.1998
11ДавидТодоровски 02777524.10.2002
12ПетарОгњеновиќ 02762218.02.1998
13ПетарПрентовиќ 02678516.12.1998
14ВасилЈаневски 02787614.01.2002
15МаксимМитевски * МЗТ Скопје Уни Банка02747518.02.2000
16СлавчоТемелковски * Академија ФМП02751517.10.2000
17АндрејаДеолски * Вардар02784816.02.2000
18ЛукаСтојановски * Академија ФМП02751404.02.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранГеоргиевскиТренер
2БојанЖивковиќСлужбен претставник
3БлагојаКечовскиПомошник тренер
4ЕлвирМекиќФизиотерапевт
5ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ