Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛеонидМарочковски 02537612.08.2006
2ДениУмеров 02667316.09.2006
3ЛеонидАндов 02667527.02.2006
4БојанДимитриев 02821802.01.2006
5ТеоЈовиќ 02822815.05.2006
6МатејМишиќ 02822922.04.2006
7ДавидСтамчевски 02823017.07.2006
8СтефанПанзевски 02823114.07.2006
9ЛукаСамарџиски 02823214.12.2006
10СтефанПетковски 02823309.01.2007
11АлексејПетковски 02823401.04.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарГеоргиевскиСлужбен претставник
2БлагојаКечовскиТренер
3ДанеНиколовскиФизиотерапевт
4ПанчеНушевскиПомошник тренер
5ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ