Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДиноЛазарев 02244116.01.2006
2СтефанВасилов 02243811.12.2007
3СтефанЕфремов 02387130.06.2006
4БлагојГлигоров 02387614.09.2007
5СтефанЗлатков 02387922.03.2007
6ДавидКрстов 02667907.06.2006
7ВикторМитев 02710113.11.2006
8ПетарМанев 02810516.06.2006
9СлавчеГеоргиев 02941718.06.2007
10МатејКрстов 02948906.03.2008
11ХристијанЕфремов 02949128.04.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарДиванисовТренер
2ЖаркоКрушаревПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ