Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДиноЛазарев 02244116.01.2006
2МладенВасилов 02244017.03.2005
3НиколаРоманов 02243421.12.2005
4АлександарЅмбов 02243101.01.2005
5СтефанЕфремов 02387130.06.2006
6БлагојГлигоров 02387614.09.2007
7СтефанЗлатков 02387922.03.2007
8ДавидКрстов 02667907.06.2006
9ПетарИвановски 02668218.07.2004
10ВикторМитев 02710113.11.2006
11ПетарМанев 02810516.06.2006
12МихаилБогданов 02810610.03.2005
13ИванЗлатков 02974912.05.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарДиванисовТренер
2ЖаркоКрушаревПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ