Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЖаркоКрушарев 02954328.02.1990
2МиткоКрстов 02954405.05.1993
3ПетарСтоименовски 02954505.07.2003
4ДиноЛазарев 02244116.01.2006
5НиколаРоманов 02243421.12.2005
6АлександарЅмбов 02243101.01.2005
7АндрејТомевски 02937320.01.2004
8ФилипФилипов 02953522.02.1999
9МартинРозин Сопков 02949002.03.2003
10ПетарИвановски 02668218.07.2004
11НиколаХристов 02668118.10.2005
12ФилипИлијев 02953624.11.1999
13ПетарМанев 02810516.06.2006
14МихаилБогданов 02810610.03.2005
15МихаилНиколов 02948804.09.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарДиванисовТренер
2ЖаркоКрушаревПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ