Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДиноЛазарев 02244116.01.2006
2ГораздМитев 02307210.08.2006
3ИванМијалов 02387015.04.2008
4СтефанЕфремов 02387130.06.2006
5СимонКрчев 02387305.09.2007
6СтефанЗлатков 02387922.03.2007
7ДавидКрстов 02667907.06.2006
8ВикторМитев 02710113.11.2006
9ПетарМанев 02810516.06.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ