Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПатрикИлиев 02307017.06.2005
2ДиноЛазарев 02244116.01.2006
3ГораздМитев 02307210.08.2006
4СтефанЕфремов 02387130.06.2006
5ДавидКрстов 02667907.06.2006
6ВикторМитев 02710113.11.2006
7ПетарМанев 02810516.06.2006
8МихаилБогданов 02810610.03.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ