Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеаМитрева 02861520.11.1999
2ВикторијаПанова 02861603.01.2002
3МоникаЗафировска 02757729.07.2002
4ЕленаТасевска 02948623.04.2002
5КатеринаПоп Димитровска 02744307.08.2001
6ЗорицаКараѓозова 02757913.04.2005
7МаријаНиколов 02861312.07.2005
8СтелаСтојановска 02833829.08.2007
9АнаМилованова 02603927.03.2005

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СнежанаАлексиќ02857614.01.1989
2Адијат КубураАдамс02862702.10.1992
3КристинаПуљизовиќ02857724.09.1990

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЈеленаАнтиќТренер
2ГоранДаниловскиСлужбен претставник
3ЈорданЦветановскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ