Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Исток

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнамаријаШеќероска 02744722.09.2000
2КамелијаИгнатова 02744430.04.2002
3СандраРаневска 02780620.03.2002
4МоникаЗафировска 02757729.07.2002
5СтефаниКолева 02744603.10.2002
6КатеринаПоп Димитровска 02744307.08.2001
7ЗорицаКараѓозова 02757913.04.2005
8ИванаКметовска 02744205.02.1995
9СараЈакимовска 02744820.04.2001
10НаталијаБелеска 02744504.07.2000
11ГорданаМилошевиќ 02757807.07.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнаКафеџискаЛекар
2ИванаКметовскаПомошник тренер
3КристијанМановФизиотерапевт
4ЕмаНикочевиќФизиотерапевт
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
6ДаркоПетровскиЛекар
7СандраРаневскаСлужбен претставник
8РобертСтојановПомошник тренер
9ДрагиСтојковскиЛекар
10ЈорданЦветановскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ