Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Плеј Оф

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнџеликаМитрашиновиќ 02829725.08.1993
2АнамаријаШеќероска 02744722.09.2000
3КамелијаИгнатова 02744430.04.2002
4СандраРаневска 02780620.03.2002
5МоникаЗафировска 02757729.07.2002
6СтефаниКолева 02744603.10.2002
7СараПетровска 02829605.06.1998
8КатеринаПоп Димитровска 02744307.08.2001
9ЗорицаКараѓозова 02757913.04.2005
10ИванаКметовска 02744205.02.1995
11СараЈакимовска 02744820.04.2001
12НаталијаБелеска 02744504.07.2000
13ГорданаМилошевиќ 02757807.07.2002

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДраганаГобељиќ02831011.06.1988
2ИванаБрајковиќ02830911.01.1993

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарАшадановТренер
2ГоранДаниловскиПомошник тренер
3АнаКафеџискаЛекар
4ИванаКметовскаПомошник тренер
5КристијанМановФизиотерапевт
6ЕмаНикочевиќФизиотерапевт
7БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
8ДаркоПетровскиЛекар
9СандраРаневскаСлужбен претставник
10ТониСимиќСлужбен претставник
11ДрагиСтојковскиЛекар
12ЈорданЦветановскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ