Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МиленаПетровска 02834314.10.2008
2ИваДојчиновска 02834507.12.2009
3МилаМихаиловска 02834808.11.2008
4ИваСтојковска 02833626.08.2010
5ЕваМиленковска 02834003.11.2010
6СтефаниЈанева 02835107.01.2011
7ТеонаСтојчева 02835313.06.2008
8МиленаЗафировска 02835407.11.2008
9МатеаВладимирова 02966901.05.2008
10НиколијаСтаменковска 02967027.11.2008
11МихаелаПавловска 02967129.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЈеленаАнтиќПомошник тренер
2ГоранДаниловскиСлужбен претставник
3ЈорданЦветановскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ