Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЗорицаКараѓозова 02757913.04.2005
2МаријаНиколов 02861312.07.2005
3МиленаПетровска 02834314.10.2008
4МилаМихаиловска 02834808.11.2008
5СтелаСтојановска 02833829.08.2007
6АнаМилованова 02603927.03.2005
7АнастасијаСтојановска 02948731.01.2007
8ТеонаСтојчева 02835313.06.2008
9МиленаЗафировска 02835407.11.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЈеленаАнтиќТренер
2ГоранДаниловскиСлужбен претставник
3ЈорданЦветановскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ