Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорјанПанов 02624303.07.2000
2ДамјанТодосиев 02624612.01.2001
3АлександарСтоиловски 02889625.05.2003
4БорисШутаров 02882621.11.1996
5РобертСтојанов 02624412.02.1999
6СтефанМилевски 02882523.01.1998
7МихајлоМитев 02884930.08.1997
8ПетарКоцев 02882425.08.1994
9ИлијаМирков * Про Баскет 2019 Радовиш02885019.05.2003
10ДамјанЃорѓиевски 02889510.07.2000
11ДимитарЦункински 02885107.11.1998
12НиколаКацарски * Феникс 201002878207.11.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранДаниловскиТренер
2ГоранРистовскиТехнички раководител
3ДрагиСтојковскиЛекар
4ЈорданЦветановскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ