Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејМитревски 02935423.04.2007
2МатејДимитров 02720714.01.2007
3МартинАтанасов 02393520.03.2007
4ГеоргиТодоров 02393628.03.2008
5АндрејЈованов 02393924.08.2007
6ЉубомирИгнатов 02394014.05.2006
7МаркоТоевски 02551112.09.2009
8ВојданАнтовски 02551319.01.2009
9ДавидАлексов 02935515.05.2008
10ПетарАрсов 02953324.01.2007
11АлександарАрсов 02953423.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранДаниловскиТренер
2РобертСтојановПомошник тренер
3ЈорданЦветановскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ