Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарДелипетров 02768726.03.1992
2ГлигорАтанасов 02745206.06.1999
3БорјанПанов 02624303.07.2000
4ДамјанТодосиев 02624612.01.2001
5АлександарСтоиловски 01856025.05.2003
6НиколаОрлов 02707816.08.2001
7СтефанГоцевски 01855816.11.2004
8АлександарТодосиев 02624730.09.1996
9РобертСтојанов 02624412.02.1999
10ПавелАтанасов 02788821.07.2003
11БојанСерафимов 02783913.06.1997
12МихајлоМитев 02778630.08.1997
13МаркоДимовски 02788026.05.2001
14ФилипИлијев 02624524.11.1999
15МаркоВеличковски * МЗТ Скопје Уни Банка02748021.05.2002
16АлександарТодоровски * Академија ФМП02771510.07.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДеспинаЈовановскаЛекар
2ДраганГеоргиевскиСлужбен претставник
3ГоранДаниловскиПомошник тренер
4ВаскоДесподовскиСлужбен претставник
5АнаКафеџискаЛекар
6КристијанМановФизиотерапевт
7БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
8ДаркоПетровскиЛекар
9ГоранРистовскиСлужбен претставник
10ТониСимиќТренер
11ДрагиСтојковскиЛекар
12ЈорданЦветановскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ