Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејМитревски 01855623.04.2007
2ВикторПопов 02563811.01.2007
3МартинАтанасов 02393520.03.2007
4ГеоргиТодоров 02393628.03.2008
5АндрејЈованов 02393924.08.2007
6МаркоТоевски 02551112.09.2009
7МатејАтанасов 02551218.02.2010
8ВојданАнтовски 02551319.01.2009
9ПетарДоневски 02724727.10.2007
10ГоранНиколов 02826105.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ