Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејМитревски 01855623.04.2007
2ВикторПопов 02563811.01.2007
3МартинАтанасов 02393520.03.2007
4ГеоргиТодоров 02393628.03.2008
5НиколаНиколовски 02393801.08.2006
6АндрејЈованов 02393924.08.2007
7ЉубомирИгнатов 02394014.05.2006
8ЛеонидАнтовски 02406821.03.2006
9МаркоТоевски 02551112.09.2009
10МатејАтанасов 02551218.02.2010
11ВојданАнтовски 02551319.01.2009
12ПетарДоневски 02724727.10.2007
13ГоранНиколов 02826105.07.2007
14АнтониоЈаношевиќ 02826226.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранДаниловскиТренер
2ТониСимиќПомошник тренер
3ЈорданЦветановскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ