Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВладимирБрчков 02888629.12.1989
2ДејанСрбиновски 02888503.02.1997
3КирилДимов 02355309.07.1998
4СтефанМитрев 02764223.03.2000
5НиколаЗафирчев 02355205.03.1997
6ИгорТемелковски 02716602.01.1990
7ХристијанГајдов 02337708.04.2004
8АлександарРистовски 02764027.03.2002
9СуадКарталовиќ * Албес02764413.02.2001
10ДончеБојчев 02503728.10.2000
11ПетарВиларов 02503519.07.1993
12ИвоМирчев 02888415.10.2002
13КристијанПетровски 02888316.01.2000
14ТеонБогатиновски * Феникс 201002878104.01.2003
15МаринПетков * Феникс 201002880020.02.2003
16ТодорЗлатев * Еуро Никел 2005 ад02749030.12.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелЉутковТренер
2ЦветкоАрсовЛекар
3ВаскоБојчевПомошник тренер
4КатеринчоГруевФизиотерапевт
5ТрајчеЛазаровскиФизиотерапевт
6СлободанПоцковЛекар
7ДинеЧоковСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ