Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарКоцев 02625620.04.2006
2МартинКовиловски 02814530.01.2006
3ПанчеМалинов 02814918.07.2006
4БојанСтефановски 02815025.09.2006
5НиколаНичовски 02815214.12.2006
6ВасилСтаменков 02815323.05.2006
7АлександарАнчевски 02815416.09.2006
8МаријанКлимкаров 02815516.11.2007
9ДавидАндреев 02815629.04.2007
10БојанСевдинов 02815710.01.2007
11ХристијанАндов 02815819.04.2008
12МартинВелков 02815904.08.2007
13ОгненЈорданов 02816027.01.2008
14ПетарРистовски 02816219.01.2008
15ФилипПетров 02816708.03.2007
16ВладимирПанов 02816803.07.2007
17ТрајчеКрлев 02928408.10.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелЉутковТренер
2ВаскоБојчевПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ