Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ХристијанГајдов 02337708.04.2004
2МартинКолевски 02443327.09.2004
3КиреРистовски 02443817.05.2004
4НиколаБабунски 02444116.12.2004
5ДавидБојчев 02444522.09.2005
6СтефанКлифов 02626130.09.2004
7ИгорЃорѓиев 02625819.10.2005
8ЉупчеИнгилизов 02625714.04.2004
9ДимитарКоцев 02625620.04.2006
10БлагојКолев 02670627.02.2005
11КристијанМартулков 02814601.07.2005
12БорисАнгеловски 02814731.10.2005
13ПанчеМалинов 02814918.07.2006
14БојанСтефановски 02815025.09.2006
15ВасилСтаменков 02815323.05.2006
16ДавидАндреев 02815629.04.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелЉутковПомошник тренер
2ВаскоБојчевТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ