Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВладимирБрчков 02763829.12.1989
2МиланПавлов 02625116.12.1991
3КирилДимов 02355309.07.1998
4СтефанМитрев 02764223.03.2000
5ЛеонидМиланов 02503818.04.2000
6ДамјанСтојменов 02764109.04.1997
7ВасилТанев 02764320.11.1997
8НиколаЗафирчев 02355205.03.1997
9ИгорТемелковски 02716602.01.1990
10АлександарРистовски 02764027.03.2002
11СуадКарталовиќ 02764413.02.2001
12ДончеБојчев 02503728.10.2000
13БошкоИвковиќ 02503616.09.1984
14ПетарВиларов 02503519.07.1993
15СлободанМихајловски 02789024.06.1984
16МартинКотевски * ТФТ Скопје02572501.06.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелЉутковПомошник тренер
2ВаскоБојчевТренер
3КатеринчоГруевФизиотерапевт
4ТрајчеЛазаровскиФизиотерапевт
5СлободанПоцковЛекар
6ДинеЧоковСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ