Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаријанКлимкаров 02815516.11.2007
2ДавидАндреев 02815629.04.2007
3БојанСевдинов 02815710.01.2007
4ХристијанАндов 02815819.04.2008
5МартинВелков 02815904.08.2007
6ОгненЈорданов 02816027.01.2008
7АндрејНиколовски 02816112.01.2007
8ПетарРистовски 02816219.01.2008
9ДамјанДонев 02816322.11.2008
10МаркоМишковски 02816423.07.2008
11НиколаПетров 02816521.08.2007
12МикиЛазов 02816610.01.2007
13ФилипПетров 02816708.03.2007
14ВладимирПанов 02816803.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ