Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДавидБојчев 02444522.09.2005
2ИгорЃорѓиев 02625819.10.2005
3ДимитарКоцев 02625620.04.2006
4БлагојКолев 02670627.02.2005
5СтефанВлашев 02814403.11.2006
6МартинКовиловски 02814530.01.2006
7КристијанМартулков 02814601.07.2005
8БорисАнгеловски 02814731.10.2005
9ДамјанАрсеновски 02814804.08.2005
10ПанчеМалинов 02814918.07.2006
11БојанСтефановски 02815025.09.2006
12СтефанЧочков 02815106.09.2006
13НиколаНичовски 02815214.12.2006
14ВасилСтаменков 02815323.05.2006
15АлександарАнчевски 02815416.09.2006
16ФилипПетрески 02825815.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ