Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинКотевски * ТФТ Скопје02572501.06.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ