Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Вардар БС 2014

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејГруевски 02844611.02.2006
2МаликТачи 02845025.02.2006
3ТеодорЃуровски 02847706.03.2006
4ПавелДуев 02843003.02.2007
5МирзаШаќировиќ 02844703.01.2006
6ДаријанТрајковски 02845103.12.2006
7БојанБундовски 02844516.01.2006
8БојанБожиновски 02843307.12.2006
9СтефанСапроновски 02844306.09.2007
10ИлинНајков 02844909.05.2007
11МаркоГеоргиев 02844810.05.2006
12ДаворДеспотовски 02844112.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3МетодијаБешлиовскиСлужбен претставник
4ЉупчоИлчевскиСлужбен претставник
5ГоранКрстевскиТренер
6БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ