Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

Вардар БС 2014

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АдемАдемовиќ 02909721.03.2003
2ЈорданКрстев 02935801.04.2005
3НиколаАрсиќ 02884505.09.2002
4МатејГруевски 02844611.02.2006
5МаликТачи 02845025.02.2006
6ТеодорЃуровски 02847706.03.2006
7МирзаШаќировиќ 02844703.01.2006
8ДаријанТрајковски 02845103.12.2006
9БојанБундовски 02844516.01.2006
10БојанБожиновски 02843307.12.2006
11МаркоГеоргиев 02844810.05.2006
12МаркоГакев 02844429.09.2005
13ДаворДеспотовски 02844112.11.2006
14ЛукаДимитровски 02940020.05.2005
15АлекПеткоски * Вардар02665216.10.2004
16КристијанМакревски * Вардар02843428.05.2004
17ТомаШалев * Вардар02665523.07.2004
18ПавелИванов * Вардар02843117.06.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3МетодијаБешлиовскиСлужбен претставник
4ГоранКрстевскиТренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ