Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилорадМиновски 02891708.08.1988
2ИгорИвановиќ 02725315.11.1993
3ЕрвинЦого 02843719.03.1993
4АлекПеткоски * Вардар БС 201402665216.10.2004
5МаркоПецаноски 02891816.07.2003
6БлажоМитков 02843627.06.1997
7ХусеинБајрам 02725819.01.2002
8КристијанМакревски * Вардар БС 201402843428.05.2004
9ТомаШалев * Вардар БС 201402665523.07.2004
10СтефанВељаноски 02884620.12.2002
11ПавелИванов * Вардар БС 201402843117.06.2005
12РистеПетров * Ролинг 0802877807.04.2005
13МартинЃорѓевски 02843824.02.1999
14МаркоЛуканоски 02392006.03.2006
15ГоранРистовски 02562519.06.2004
16МихаилНаумоски * МЗТ Скопје Уни Банка02879508.06.2003
17ДимитарИванов * МЗТ Скопје Аеродром ад02862327.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер
2ГораздАндоновЛекар
3БлагојЕфтимовСлужбен претставник
4ДаркоКрстиќСлужбен претставник
5ВладимирНеделковскиСлужбен претставник
6БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ