Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЖаркоТерзиевски 02495217.06.2008
2НикитаАрсовски 02697206.03.2008
3ЛукаПјевац 02697421.01.2008
4АлексејНешовиќ 02826802.09.2008
5ГригоријЃорѓевиќ 02495923.02.2008
6ЉубенЕфтимовски 02592726.10.2008
7ПавелЃиновски 02576109.04.2009
8ДамјанДанев 02593014.07.2008
9ФилипАлексовски 02592618.06.2008
10НиколасАрабаџис 2958515.07.2008
11БајроКалид 02697330.04.2008
12ДавидРајковски 02971217.09.2009
13ДамјанСтојановски 02795723.06.2008
14ДимитарДуев 02806530.09.2009
15СтефанЃорѓески 02923222.12.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганЈовановПомошник тренер
2АлександарЈованчевПомошник тренер
3ГоранАндоновЛекар
4ГораздАндоновЛекар
5НиколаДаневТренер
6БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ