Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СергејМладеновски 02255718.07.2006
2ОлегИчоќаев 02934317.03.2007
3МихаилИсијановски 02843901.10.2007
4БорјанКитановски 02918422.06.2007
5МаркоЛуканоски 02392006.03.2006
6ФилипПерковски 02936608.09.2007
7АлександарМитрески 02918515.01.2007
8ЖаркоТерзиевски 02495217.06.2008
9АлексејНешовиќ 02826802.09.2008
10ГригоријЃорѓевиќ 02495923.02.2008
11ДавидТрајков 02883512.08.2007
12ПетарСтојановски 02733405.07.2007
13ДавидЗдравевски 02923126.03.2007
14НиколаКотевски 02921717.04.2007
15ВладимирМитаноски 02923026.07.2007
16СергејИванов 02707227.03.2007
17ДавидЕвгенијевски 02836108.06.2007
18ЉубенЕфтимовски 02592726.10.2008
19ДарјанДимовски 02790612.06.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3МетодијаБешлиовскиСлужбен претставник
4НиколаДаневПомошник тренер
5ЉупчоИлчевскиТренер
6ВладимирНеделковскиСлужбен претставник
7БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ