Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлекПеткоски * Вардар БС 201402665216.10.2004
2СтефанТрајковски 02665331.05.2004
3ФилипУрџанис 02711901.01.2004
4МатејЗдравковски 02826710.02.2004
5КристијанМакревски * Вардар БС 201402843428.05.2004
6КристијанРајковски 02921526.11.2004
7ЛукаНасковски 02842928.02.2004
8ФилипБосилков 02844010.01.2004
9НиколаАрсовски 02921617.05.2004
10ЕфстатиосСтаматиу 02922924.09.2004
11ТомаШалев * Вардар БС 201402665523.07.2004
12ИванПалевски 02592910.06.2004
13ФилипЛаковски 02842819.06.2005
14ПавелИванов * Вардар БС 201402843117.06.2005
15РистеПетров * Ролинг 0802877807.04.2005
16ДавудКовачи 02712020.05.2004
17БојанИвановски 02665818.04.2005
18ГоранРистовски 02562519.06.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3МетодијаБешлиовскиСлужбен претставник
4ГоранКрстевскиТренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ