Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилорадМиновски 02891708.08.1988
2ИгорИвановиќ 02725315.11.1993
3ЕрвинЦого 02843719.03.1993
4АлекПеткоски 02665216.10.2004
5МаркоПецаноски 02891816.07.2003
6БлажоМитков 02843627.06.1997
7ХусеинБајрам 02725819.01.2002
8ТомаШалев 02665523.07.2004
9СтефанВељаноски 02884620.12.2002
10ПавелИванов 02843117.06.2005
11РистеПетров 02877807.04.2005
12МартинЃорѓевски 02843824.02.1999
13ГоранРистовски 02562519.06.2004
14МихаилНаумоски * МЗТ Скопје Уни Банка02879508.06.2003
15ДимитарИванов * МЗТ Скопје Аеродром ад02862327.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер
2ГораздАндоновЛекар
3ДаркоКрстиќСлужбен претставник
4ВладимирНеделковскиСлужбен претставник
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ