Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИгорИвановиќ 02725315.11.1993
2ДамјанКрстевски 02725230.06.1999
3ВикторТашовски * Пелистер Медика Карта02725422.11.2001
4МухамедТачи * Шкупи02560910.05.2003
5МаринПетков * Феникс 201002286320.02.2003
6ПавелАтанасов * Баскет Кам02145821.07.2003
7АндрејаДеолски 02784816.02.2000
8ХусеинБајрам * Баскет Кам02725819.01.2002
9ДанаилИванов 02725628.10.2002
10МаркоДујковиќ 02783014.02.1992
11БојанВеличковски 02385807.04.2006
12МилошРистовски 02760914.04.2000

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДиноРадош02760701.10.1991
2Јуниоус ТорнелусПровел02733031.08.1993
3ДикембеДиксон02784406.09.1996
4ЏенталСила02786330.10.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈованчевТренер
2ГоранАндоновЛекар
3ГораздАндоновЛекар
4БранкоАндриевскиТехнички раководител
5АлександарАшадановПомошник тренер
6НиколаДаневСлужбен претставник
7ЉупчоИлчевскиСлужбен претставник
8ДаркоКрстиќТехнички раководител
9МартинМојсовскиСлужбен претставник
10БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ