Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорјанКитановски 02385422.06.2007
2СтефанСапроновски 02392306.09.2007
3ИлинНајков 02556009.05.2007
4ЖаркоТерзиевски 02495217.06.2008
5ЛукаПјевац 02697421.01.2008
6АлексејНешовиќ 02826802.09.2008
7ГригоријЃорѓевиќ 02495923.02.2008
8ПетарСтојановски 02733405.07.2007
9ДавидЗдравевски 02733126.03.2007
10ДиноДановиц 02543320.05.2007
11НиколаКотевски 02707117.04.2007
12ВладимирМитаноски 02795426.07.2007
13СергејИванов 02707227.03.2007
14ЉубенЕфтимовски 02592726.10.2008
15ФилипАлексовски 02592618.06.2008
16ДарјанДимовски 02790612.06.2007
17ДамјанСтојановски 02795723.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарАшадановПомошник тренер
2НиколаДаневПомошник тренер
3ЉупчоИлчевскиТренер
4БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ