Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КалинЈованов 02146106.02.2006
2АндрејБелески 02256114.04.2006
3СергејМладеновски 02255718.07.2006
4МатејГруевски 02255611.02.2006
5ХристијанСвртинов 02562112.11.2006
6МаликТачи 02706525.02.2006
7БорјанКитановски 02385422.06.2007
8МирзаШаќировиќ 02385603.01.2006
9ДаријанТрајковски 02385903.12.2006
10БојанБундовски 02386516.01.2006
11ДимитарТодоровски 02386606.07.2006
12ТарикЗубчевиќ 02386721.06.2006
13МаркоЛуканоски 02392006.03.2006
14БојанБожиновски 02392107.12.2006
15СтефанСапроновски 02392306.09.2007
16ИлинНајков 02556009.05.2007
17ДаворДеспотовски 02548112.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2АлександарАшадановТренер
3ЉупчоИлчевскиПомошник тренер
4ВладимирНеделковскиСлужбен претставник
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ