Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејТодев 02670012.01.2005
2ДиједонСинани 02818425.07.2005
3ДавидТалевски 02441215.12.2005
4КалинЈованов 02146106.02.2006
5ФилипЛаковски 02818519.06.2005
6СтефанПарлеев 02562221.04.2005
7АндрејАндоновски 02795309.11.2005
8МатејГруевски 02255611.02.2006
9МаликТачи 02706525.02.2006
10ЛукаСтојановски 02665617.04.2005
11МирзаШаќировиќ 02385603.01.2006
12ДаријанТрајковски 02385903.12.2006
13БојанБундовски 02386516.01.2006
14МаркоЛуканоски 02392006.03.2006
15МаркоГакев 02665729.09.2005
16БојанИвановски 02665818.04.2005
17ДаворДеспотовски 02548112.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарАшадановТренер
2ВладимирНеделковскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ